BILDBANKSFOTOGRAFERING


Ett fokuserat varumärkesarbete pågår på många ställen samtidigt, exempelvis på webben, i presentationer, i sociala kanaler och i tryck. Till det behöver du bra bilder. Bilder som ger dina besökare rätt associationer. Bilder som blir en integrerad del av ditt företags varumärke.

Med vår prismodell "BILDBANKSFOTO" får du unika bilder från er verksamhet – utan att riskera att behöva betala för bilder du inte blir nöjd med. Vi fotograferar nämligen gratis och utan att titta på klockan. Då blir resultatet bäst. Istället tar vi betalt per bild. Du väljer dina favoritbilder och struntar i resten.

SÅ FUNGERAR "GRATIS"

Vår prislista för bildbanksfoto är enkel: Vi fotograferar utan att det kostar dig en krona. När du har valt dina bilder betalar du istället ett fast pris per bild. För den första bilden betalar du ett lite högre pris (motsvarande priset för en generisk bildbyråbild). Därefter betalar du ett lägre pris per bild för samtliga följande bilder. I priset ingår projektledning, research, transport, fotografering, retusch, och digital leverans.

SÅ GÅR DET TILL

Vår fotograf tar första steget tillsammans med dig. Tillsammans specificerar ni vad bilderna ska användas till och vem bilderna ska nå. I nästa steg möter vi dig i din verksamhet för fotografering. Fotograferingen tar oftast från en halv till en hel arbetsdag att genomföra. Sedan gör vi ett första urval och presenterar resultatet för dig. När du har valt vilka bilder som passar för er verksamhet gör vi slutgiltig retusch och levererar bilderna snabbt – oftast inom en till två arbetsdagar.

VILL DU ATT VI BERÄTTAR MER?

Vår telefonväxel på 08 - 55 60 67 60 är öppen vardagar mellan 9 och 17 och du når oss alltid på mail via formuläret nedan.